Verkoopstyling

Verhoog uw verkoopkansen!

Heeft u plannen om uw huis te verkopen of staat uw huis al te koop?
Dan is verkoopstyling wellicht iets voor u.

My Styling Company is gespecialiseerd in het verkoopklaar maken en fotograferen van woningen. Verkoopstyling is een bewezen formule waardoor woningen sneller en tegen een betere prijs worden verkocht. Met 16 jaar lang ervaring in de makelaardij weten wij hoe belangrijk de eerste indruk is.

Verkoopstyling ofwel het verkoopklaar maken van uw woning, is de manier waarop u het verkoopproces van uw huis positief kunt beïnvloeden. Woningen staan over het algemeen langer te koop en potentiële kopers hebben veel keus. Het is dus essentieel om uw huis te laten opvallen tussen het woningaanbod.

My Styling Company is gespecialiseerd in verkoopstyling en aangesloten bij het Centraal Netwerk Voor Verkoopstylisten (CNVV) van House of KIKI.

My Styling Company helpt u met praktische oplossingen om uw woning optimaal te presenteren. Met een frisse, objectieve blik kijken we door de ogen van de potentiële koper naar uw woning. Wij werken volgens de hands-on methode,  oftewel handen uit de mouwen om zo de pluspunten van uw huis in het oog te laten springen bij een bredere doelgroep. Met als uitgangspunt om met minimale kosten een maximaal resultaat te bereiken.

My Styling Company werkt voor particulieren en bedrijven.

House of KIKI
My Styling Company naar een idee van Miriam van der Slot
‚Äčinfo@mystylingcompany.nl | +31 6 42 49 35 45